2012. március 1., csütörtök

Kisvakond vasalható matrica *

Pro User szélvédőfűtés autó programozható fűtés - Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Eladó a képeken látható Pro User CH300 névre hallgató programozható ablakfűtés. Állítólag szuper masina, legalábbis a neten egy német oldalon elég jókat írnak róla. Van benne egy akkumulátor amit autó szivargyújtóról illetve hálózatról is lehet tölteni . Saját akksiról 100w fűtőteljesítményt ad le, ha a kocsiban csatlakoztatva van a szivargyújtóhoz akkor 120w-ot. Őszinte leszek nekem nem tűnik túl melegnek ez a levegő de én csak a saját akksiával próbáltam ki itt a nappaliban. Igazából a párom azt hitte hogy rendes fűtés a kocsiba és meg akart lepni vele, de ez nem képes az autó utas-terét felfűteni, csak a szélvédőt olvasztja le a leírások szerint. Nekem a garázsban ilyenre nincs szükségem. Be lehet programozni hogy mikor kapcsoljon be illetve hogy meddíg működjön. Ahogy az előbb is írtam a készülék csak itt a nappaliban lett kipróbálva nem volt többet használva, írhattam volna hogy új de ez így korrekt szerintem. Van rajta USB kimenet , innen lehet telefont MP3 lejátszót stb. tölteni . A beállítás megkönnyíti hogy a kilyelzőnel van háttérvilágítása (kék) . Nem igazán tudom hogy mennyire képes ez a masina leolvasztani az ablakot de az tuti hogy jó ötlet attól aki kitalálta ! Mielőtt leütöd kérlek olvass utána!
Karácsonyra jó ajándék lehet. : -)
Google fordító miatt ilyen a leírás ( egy német oldalról másoltam be ) :
Az álom minden autós: Egy jégmentes szélvédő nélkül a szóváltás a kaparás jég nélkül drága fűtés. Számos online áruházak eladni csak egy megoldás: Automatikus ablak fűtés autóipari Prouse CH300. Amikor keménységmérés a bajor erdőben láttuk meg nagy meglepetés ...
Az "automatikus ablak fűtés autóipari Prouse CH300" az ő célja az ő elsősorban az automatikus ingázók és a helyszíni személyzet, hanem Számítógépfejek, akik meg akarják mozgatni gyakran tölteni az MP3-lejátszó vagy iPod.
Az "automatikus ablak fűtés autóipari Prouse CH300" szerint a gyártó 120 watt. Azt hátul egy mini-LCD, ami be van programozva, például az idő jelenik meg. Amellett, hogy az LCD-négy gomb, amely lehetővé teszi, hogy kézzel elindítani a fűtés, a stoppert, vagy állítsa be az órát. Az elmúlt vezérlő gombok vannak szerelve néhány LED, amelyek tájékoztatják, például arról, az akkumulátor töltöttségi szintje és a működési mód (időzített vagy manuális üzemmód).
Az alábbiakban az LCD és a fent említett ellenőrzés a tápegységet és az USB port található. A közelben van végül a ki-be kapcsoló. A teljes előlapot által elfoglalt kilépő a fűtés, így a meleg levegő távozik itt. A tetején is van egy fogantyú.
Nézd meg a többi termékemet is !
Posta megoldható !
Kérdésekre szívesen válaszolok ! ( amennyiben tudok ) ; -)
Köszönöm hogy benéztél !
Szép napot !



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 20:10
. Pro User szélvédőfűtés autó programozható fűtés - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos