2012. január 22., vasárnap

Daiwa Tournament pontyozó felkészülő horgász szett - Jelenlegi ára: 5 990 Ft .

Valódi Japán, felsőkategóriás csúcsminőségű Daiwa előkötött horgokból állítottuk össze ezt a felkészülő horgász szettet! Gyakorlatilag a teljes horgászévadra megvan a szükséges mennyiségű horog, minden körülményre felkészülve!
Minden csomó - a horogkötés és a hurok egyeránt - szakítószilárdságát gyárilag ellenőrzi a Daiwa! Csak japán gyártású, első osztályú zsinórt és horgokat alkalmaznak. Szupererősek, a megcélzott halfajhoz illeszkednek. Csúcstermék a Daiwa-tól, ilyen összeállításban csak a Webfishingnél!
A csomag tartalma:
5 csomag (50 db) Daiwa Tournament pontyozó horog 70cm-es előkén. Méretek: 1, 2, 4, 6, 1/0. Méretenként 1-1 csomag.
4 csomag (40 db) Daiwa Tournament gilisztás horog 60cm-es előkén. Méretek: 4, 6, 8, 10. Méretenként 1-1 csomag.
1 kg, rendkívül fogós horgászkukorica különböző ízesítésben
1 db Carp Hunter fém etetőcsúzli
Az ismerj+ logóra kattintva megismerheti az összes Vaterás horgász termékemet! Ha olyan horgász eszközt keres, amit nem talált meg az eladó termékek között, nézzen be a Webfishing Center Horgász Webáruházba, hátha ott megtalálja!
Szállítási díjak, információk:
Budapesten és a dél-budai agglomerációban (Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, stb. ) nincs kiszállítási díj 3000, -Ft feletti megrendelés esetén. Egy előre egyeztetett helyen és időpontban a megnyert termék átvehető. 3000, -Ft alatti megrendelés esetén, Budapesten és a dél-budai agglomerációban a kiszállítási díj 500, -Ft
Magyarország egyéb területein: Előreutalásos vásárlás esetén 990, -Ft, utánvétes vásárlás esetén 1290, -Ft a szállítási díj.
A termékeim ára nem alkuképesek, kérlek, hogy kerüld a pofátlan ajánlatot! Csere nem érdekel.
 


Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 22:54
. Daiwa Tournament pontyozó felkészülő horgász szett - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Fontos