2012. február 10., péntek

Én kicsi szörnyem - A mélység legendája (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft *

Vadonat új, celofános DVD. Külföldi kiadás magyar szinkronnal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 430. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.  
Mikor a kis Angus egy hatalmas méretű, titokzatos tojásra bukkan Loch Ness partjainál, még senki sem sejti, mi szunnyad benne. Hamarosan kiderül, hogy a tojás lakója maga a legendás szörny - igaz, egyelőre még nem több, mint csintalan apróság. Csakhogy Angus kicsi szörnye napról napra nagyobb lesz, és egyre nehezebb elrejteni a világ szeme elől. A kétszeres OscarŽ-díj-jelölt Emily Watson (legjobb női főszereplő: 1998, Hilary és Jackie; 1996, Hullámtörés), Alex Etel, Ben Chaplin (Az őrület határán), David Morrisey (A tíz csapás) és Brian Cox (Kés, villa, olló) játsszák a főszerepet ebben a szívmelengető mesében, melyet Jay Russell (A tűzből nincs kiút) rendezett, és Robert Nelson Jacobs (Elvitte a víz) írt.



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 21:27
. Én kicsi szörnyem - A mélység legendája (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fontos